În Duminica Orbului, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Pe 21 mai 2023, în Duminica Orbului, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni.

În timpul Sfintei Liturghii au fost înălțate rugăciuni de slavă și mulțumire lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările și ajutorul ce îl revarsă părintește peste omenire, cerându-se totodată sănătate și pace pentru întreaga omenire.

După citirea Sfintei Evanghelii, Înaltpreasfinția Sa, a ținut un cuvânt de învățătură, prin care a explicat mesajul evanghelic despre minunea vindecării orbului din naștere.

La finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa, a felicitat părintește, cu Sfânta Duminică, credincioșii prezenți și-n mod deosebit pe cei omagiați, dorindu-le o săptămână binecuvântată.

Răspunsurile liturgice au fost date de Corul Catedralei Episcopale, condus de preoteasa Liliana ROTARI.

Menționăm că la ora 6, la Catedrala Episcopală a fost săvârșită prima Sfântă Liturghie, oficiată de Prot. Ștefan RÎMBU, iar răspunsurile liturgice au fost date de Corul de copii al Catedralei Episcopale, condus tot de preoteasa Liliana ROTARI.