În ajunul prăznuirii Soborului mai marilor Voievozi ai oştilor cereşti, Mihail și Gavriil, Preasfinţitul Episcop PETRU, a oficiat Slujba Privegherii în Catedrala Episcopală “Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni

În seara zilei de luni, 20 noiembrie 2017, în ajunul prăznuirii Soborului Mai Marilor Voievozi ai oştilor cereşti, Mihail şi Gavriil, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat slujba privegherii în Catedrala Episcopală “Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni.

Alături de Preasfinția Sa, la slujba din această seară au luat parte preoții slujitori ai Catedralei, serviciul divin fiind oficiat într-o atmosferă de rugăciune, în prezența credincioșilor, care în timpul Polieleului au fost unşi cu untdelemn sfinţit de la Mormîntul Domnului, adus de către Ierarh din Ierusalim.

În cadrul Slujbei Privegherii, Chiriarhul recent întors din pelerinajul în Ţara Sfîntă, a ţinut un cuvînt de învăţătură împărtăşind credincioşilor emoțiile duhovnicești trăite cu intensitate prin vizitarea locurilor unde s-a născut, a trăit, a propovăduit, a pătimit, înviat și s-a înălțat la ceruri Domnul nostru Iisus Hristos.