Haine noi și o sumă impunătoare de bani oferite de Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, copiilor din grădinița din localitatea de baștină, Lupa Rece

Vineri, 20 ianuarie 2023, după oficierea Sfintei Liturghii în Catedrala Episcopală „Sf. Bc. Kz. Alexandru Nevschi” din mun. Ungheni, Înaltpreasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, s-a deplasat la cimitirul din localitatea de naştere, Lupă Rece, r. Străşeni, dar și cimitirul din satul Codreanca.

După aceasta, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, s-a deplasat și la grădinița din localitatea de baștină, Lupa Rece, unde a înfăptuit un generos act de binefacere.

Acest act de binefacere a constat în oferirea multor articole vestimentare noi, cu care au fost îmbrăcați chiar de Ierarh, copilașii din localitatea de baștină a Înaltpreasfinției  Sale.

De asemenea, Vlădica Petru, a oferit o sumă impunătoare de bani pentru necesitățile respectivei grădinițe, dar și dulciuri pentru copii.

La final, atât copilașii, dar și administrația instituției date, au mulțumit Înaltpreasfinției Sale, pentru generozitatea de a oferi atâtea hăinuțe noi și bune, dar și suma de bani care va fi utilizată corespunzător pentru utilitățile grădinței.