Grijă, dragoste și milă manifestată de Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, printr-un generos act caritabil

Sâmbăta, 29 august 2020, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a înfăptuit la Centrul Eparhial un generos act caritabil. Această binefacere a contat în oferirea unui ajutor bănesc în sumă de 10 mii lei pentru două familii care au înfia copii de la Centrul de Plasament „Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău. Respectivele familii sunt a Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni și a Prot. Adrian LUPU, cleric al bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din or. Cornești, raionul Ungheni.

Acest act de binefacere, prin care s-a văzut ca de fiecare dată purtarea de grijă, dragostea părintească și mila creștinească a Preasfințitului PETRU, Ierarhul l-a înfăptuit în apropierea începutului an școlar, pentru a li se procura cele necesare anului de învățământ, copiilor ce au fost înfiați de familiile menționate mai sus.

Atât copiii, cât și părinții adoptivi ai acestora au mulțumit sufletește Preasfinției Sale, pentru dragostea și generozitatea ce au arătat-o față de ei prin oferirea acestui ajutor foarte important și necesar.