Cununia tinerilor Vladimir și Elena GLAVAȚCHI, oficiată de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Luni, 29 august, 2022, Înaltpreasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a oficiat Taina Sfintei Cununii, în Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni, pentru tinerii Vladimiri și Elena GLAVAȚCHI, care au primit pe capetele lor, din mâinile Înaltpreasfinţiei Sale, cununiile şi binecuvântarea pentru conviețuire împreună şi buna înțelegere pe viitor.

Alături de tinerii cununați au fost prezenți ca nași, Domnii Veceslav și Violeta POPOVICI. Menționăm că nașa este de mai mult timp membră activă a Corului Catedralei Episcopale.

La sfârșit, Înaltpreasfinția Sa a ținut pentru tinerii cununați un cuvânt de învățătură, despre importanța dragostei și răbdării în sânul familiei creștine, aducând argumente din viețile sfinților ce au conviețuit în căsnicie. Totodată le-a vorbit și despre îndatoririle ce le are o familie creștină față de Dumnezeu, dar și despre datoria de a naște copii și ai educa în Duhul Credinței Ortodoxe.