Aripile Postului – Rugaciunea și Milostenia

Sîmbătă, 24 februarie 2018, cu binecuvîntarea Preasfintitului PETRU, Episcopul de Ungheni și Nisporeni, la sărbătoarea Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron cu ajutorul lui Dumnezeu am primit cu brațele deschise pe copii și colaboratorii Centrului pentru copii „BRÎNDUȘA” din municipiul Hîncești la biserica „Nașterea Maicii Domnului” din sat. Buțeni, r. Hîncești.

Deja devenind o tradiție de ani buni ca copiii fiind ocârmuiți duhovnicește de parohul acestei biserici – prot. Vasile PREPELIȚA să se mărturiseasca și să se împărtășească aici la biserică în toate 4 posturi de peste an și îndeosebi în prima sîmbătă a Postului Mare. Acesti copii sunt adunați din tot raionul Hîncești, fiind din familii vulnerabile sau orfani, de aceea simțim nevoia și necesitate să avem grijă de sufletele lor.

După săvîrșirii Sf. Liturghii oaspeții dragi și toți creștinii au fost invitați la Centru Creștin Ortodox Social – Misionar „FILOCALIA” pentru a gusta din agapa frățiască pregătită cu multă dragoste de enoriașele bisericii și creștinele din mun. Hîncești, care de asemenea s-au implicat activ în acest act de binefacere. Multumim din suflet pentru organizarea acestui eveniment important tuturor care s-au implicat, Dumnezeu să vă aibă în pază!!!