Arhidiaconul VENIAMIN (Seculțan), consilierul economic al Centrului Eparhial, felicitat de Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, cu împlinirea a 32 ani de viață pământească

Preacuvioase Părinte Arhidiacon,

Cu ocazia împlinirea a 32 ani de viață pământească, dorim să Vă adresăm sincere și calde urări de sănătate însoțite de binecuvîntări arhierești.

Vârsta de 32 de ani e socotită de majoritatea tinerilor o perioadă potrivită pentru desfătări, iar unii tineri la această vârstă încă nu-s determinați pe ce drum al vieții să meargă, sau alții nici măcar nu știu încă ce își doresc de la viață. Or, Cuvioșia Voastră la această vârstă deja de mult timp v-ați închinat întreaga viață lui Hristos și dați dovadă de o adevărată ascultare monahală, devenind în timp și un vrednic slujitor al altarului prin râvna pe care o aveți față de sfintele slujbe. Ne bucurăm totodată și de dragostea pe care o manifestați necondiționat față de cei din jur.

Preacuvioase Părinte omagiat,

Vă dorim la acest popas aniversar ca Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască ani binecuvântați și îmbelșugați cu daruri cerești. Sănătatea sufletească și trupească, pacea lăuntrică, bucuria duhovnicească, dragostea și credința față de Dumnezeu să fie daruri nelipsite din viața Preacuvioșiei Voastre.

Anii acestei vieții să fie trepte din scara ce să Vă urce în Împărăția Cerească.

Ne rugăm ca Hristos să Vă întărească de a parcurge cu demnitate creștină și râvnă monahală, drumul vieții pământești și să aveți parte de sfinte împliniri.

Totodată, Vă asigurăm și-n continuare de înalta noastră apreciere și sincera prețuire pentru toată osteneala și strădania de a înfăptui lucruri bune și frumoase în Biserica lui Hristos.

 

Întru mulți, fericiți și binecuntați ani!!!

Cu respect și deosebită prețuire,

+PETRU,

Episcop de Ungheni și Nisporeni