Agenda Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni din 22. 01. 2021

Vineri, 22 ianuarie 2021Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei, cu diverse probleme şi întrebări.

Ierarhul, ca de obicei, a primit în audienţă cu drag pe cei prezenţi, ascultându-i pe toţi, oferindu-le răspuns, sfat şi lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Specificăm în mod deosebit că în această zi, Preasfinţia Sa, i-a înmânat Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni, Decretul din 30 decembrie 2020, de numire în funcţia de Preşedinte al Sectorul Eparhial Activitate Pastorală Pentru Tineret. Cu această ocazie Prot. Vadim COROSTINSCHI, ia prezentat Ierarhului un amplu planul de activitate pentru 2021.

Menţionăm că acest important Sector Eparhial a fost instituit în iulie 2013 și până în luna august 2017, Președinte a fost tot Prot. Vadim COROSTINSCHI. Iar în perioada august 2017 – decembrie 2020, funcția de Președinte a deținut-o Preot Ioan GAJIM.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni