Agenda Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni din 20.04.2022

Miercuri, 20 aprilie 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din Municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări.

Menționăm că în timpul activității de la birou, Ierarhul a primit în audiență pe preoteasa Daniela RÎMBU, căreia i-a oferit Medalia Eparhială „Sf. Bn. Knz Alexandru Nevski” gr. II, cu ocazia împlinirii a 35 ani de viață pământească, pe care îi celebrează astăzi. Totodată Înaltpreasfinția Sa a felicitat-o dorindu-i sănătate, spor și ajutor în toate faptele cele bune, dar și perseverență în plan personal și în cel profesional, în educare copiilor în duhul dreptei credințe, atât pe cei 4 copii ai săi, cât și pe cei pe care îi școlește, întrucât este profesoare de clasele primare la Școala Primară „S. Vangheli” din mun. Ungheni.

La rândul său, preoteasa Daniela a mulțumit sufletește Înaltpreasfinției Sale pentru atenția acordată, pentru Medalia oferită, dar și pentru emoționantele cuvinte de felicitare și urări de bine, fapt pentru care îi rămâne profund recunoscătoare.