Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni din 18.02.2022

Vineri, 18 februarie 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre cei prezenți, menționăm pe Arhimandritul KIRIL (Braguța), Starețul Mănăstirii „Înălțarea Domnului” din s. Hîrjauca, r. Călărași și Președintele Sectorului Eparhial, Mănăstiri și viață monahală, care ia raportat Ierarhului unele activități întreprinse în cadrul sectorului amintit, vorbind și despre o eventuală vizită arhipăstorească a Înaltpreasfinției Sale la mănăstirea sus numită.

De asemenea și Arhimandritul SPIRIDON (Marin), Starețul Mănăstirii „Adormirea Domnului”, din s. Hîrbovăț, r. Călărași a fost în audiență, vorbind cu Ierarhul despre unele momente de ordin administrativ și duhovnicesc.