Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, din 07.12.2022

Miercuri, 7 decembrie, 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, după ce la miezul nopții a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie în cinstea Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina la Mănăstirea Icoana Maicii Domnului „Potolește întristarea mea” de la Curtea Domnească din cartierul Dănuțeni, mun. Ungheni, pe parcursul zilei și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări.

Printre preoții prezenți menționăm că în audiență a fost prot. Ioan STAVILA, parohul bisericii „Schimbarea la Față a Mântuitorului” din s. Pereni, r. Hîncești, care a discutat cu Ierarhul diverse întrebări legate de activitatea și viața parohia menționate.

De asemenea, în audiență a fost și prot. Dumitru MIȘCARI, parohul bisericii „Sfânt Treime” din s. Negurenii vechi, r. Ungheni, care a discutat cu Ierarhul diverse lucruri duhovnicești și administrative.