Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, de la Centrul Eparhial din mun. Ungheni

Miercuri, 6 iulie 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări.

Printre preoții prezenți menționăm că în audiență a fost Prot. Vitalie COZARI, Protopopul bisericilor din raionul Nisporeni, care a discutat cu Înaltpreasfinția Sa diverse întrebări legate de activitatea protopopiatului menționat.

De asemenea, în audiență a fost și Prot. Veaceslav BUDEI, parohul bisericii „Sf. M. Mc. Dimitrie” din s. Drujba, r. Ungheni, care a discutat cu Ierarhul diverse întrebări legate de activitatea parohiei date.

Menționăm că în audiență a fost și tânărul Maxim URSU, originar din parohia „Sf. Ierh. Nicolai”, s. Frăsinești, r. Ungheni, recent absolvent al Seminarului Teologic din Iași,  care a venit să i-a binecuvântare de la Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, pentru a-și continua studiile la Facultatea de TeologieIerarhul a avut o convorbire părintească cu tânărul absolvent, dându-i câteva sfaturi și povețe utile, pentru această nouă cale ce o va începe a parcurge prin studierea și aflarea noilor cunoștințe teologice.