Acte de binefacere la Secțiile de COVID-19 din Spitalele Raioanele, Hîncești, Călărași și Nisporeni

Joi, 11 martie 2021, cu binecuvântarea  Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, s-a oferită o masă caldă, la prânz, și personalului medical ce îngrijește de pacienţii infectaţi cu COVID-19, din Spitalele Raionalale din Hîncești, Călărași și Nisporeni.

Personalul medical a ţinut să transmită Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, sincere mulţumiri, pentru dragostea şi grija arătată prin acest gest, pentru care îşi exprimă recunoştinţă și față de toți preoții care contribuie la oferirea acestor mese de prânz.

Menţionăm că acest act de binefacere, oferirea unei mese calde, la prânz, personalului medical ce îngrijește de pacienţii infectaţi cu COVID-19, înfăptuite în toate Protopopiatele EparhieiUngheni, Nisporeni, Călărași și Hîncești, este un proiect social iniţiat de Preasfinţitul PETRU, pe parcursul anului curent, în ziua de joi a fiecărei săptămâni. Această binecuvântată şi binevenită activitate se înfăptuieşte în contextul activităţilor legate de tema anului în Episcopia de Ungheni şi Nisporeni, intitulată „Suferinţa, Boala şi Taina vindecării”.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni