Act de caritate înfăptuit de parohia „Sf. M. Mc. Teodor Stratilat” din s. Fârlădeni, r. Hâncești

Recent, cu binecuvântarea Înalpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, Preotul Nicolai CRUDU, parohul bisericii „Sf. M. Mc. Teodor Stratilat”, din s. Fârlădeni, r. Hîncești, a înfăptuit un act caritabil.

Aflându-ne în perimetrul Sfintelor Sărbători de iarnă, perioadă în care cel mai mult se bucură copiii de darurile și dulciurile ce le primesc, părintele Nicolai a primit la biserică un grup de copii de la școala din localitate, care dimpreună cu profesorii lor, au interpretat un repertoriu de frumoase colinde. Or, prin această acțiune cultural-artistică și religioasă deopotrivă, copiii au ținut să mărturisească prin colind bucuria Nașterii Domnului. Pe acești deosebiți colindători părintele paroh i-a răsplătit cu daruri și dulciuri.

După aceasta Preotul Nicolai, împreuna cu-n grup de tineri s-au deplasat la Orfelinatul din Hîncești, unde i-au felicitat pe toți copii orfani din această instituție cu frumoasa sărbătoare, făcându-le o bucurie prin împărțirea de daruri și dulciuri.

Toți cei care s-au bucurat de darurile oferite, i-au mulțumit mult Părintelui Nicolai pentru acest act de binefacere, prin care este vădită grija bisericii față de cei nevoiași.

Menționăm că Părintele Nicolai CRUDU nu este la primul act caritabil de acest gen, față de copiii din acest Orfelinat. Iată de ce, atât colaboratorii cât și beneficiarii, se bucură de fiecare dată de prezența părintelui.

        Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni