Act caritabil în cătunul Chilișoaia, r. Nisporeni

Duminică, 5 septembrie, 2021, în a doua parte a zilei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, în cătunul Chilișoaia, satul Boldurești, raionul Nisporeni, s-a înfăptuit un frumos act caritabil.

Responsabil de înfăptuirea acestui act a fost Prot. ștefan RÎMBU, cleric al Catedralei Episcopale, care este și bășninaș din localitatea menționată.

Inițial, Prot. Ștefan a săvârșit pentru copiii din Chilișoaia, slujba de începere a anului școlar, după care i-a miruit pe copii în semn de binecuvântare, oferindu-le din partea Ierarhului câte o iconiță, adresându-le un cuvânt de învățătură și mesaj de felicitare, din partea Înaltpreasfinției Sale, cu noul an de studii. Totodată, prot. Ștefan, pentru ai stimul la învățătură și note înalte le-a făgăduit că cei ce vor avea media înaltă la învățătură, vor fi remunerați cu premii bănești și chiar vor lua câte o mică bură în fiecare lună.

După aceasta, au fost oferite articole vestimentare, diferite tipuri de îmbrăcăminte, fapt pentru care beneficiarii au adus sincere mulțumiri Înaltpreasfințitului PETRU, pentru generozitatea înfăptuirii acestui act caritabil.

Totodată sătenii i-au adresat cuvinte de mulțumire și Prot. Ștefan pentru grija ce le-o poartă și pentru faptul că nu a uitat de unde s-a pornit.