A trecut la cele veșnice Protoiereul Eliodor ELOI, parohul bisericii „Sf. Ioan Botezătorul” din s. Pîrliţa, r. Ungheni

Cu nespusă tristeţe şi durere în suflet am aflat de trecerea neaşteptată la cele veşnice, la doar cei  68 de ani, în urma mai multor intervenții chirurgicale, a vrednicului de pomenire, Protoiereul Eliodor ELOI, parohul bisericii „Sf. Ioan Botezătorul” din satul Pîrlița, raionul Ungheni, –  Un tată iubitor, un suflet minunat, un preot cucernic plin de dragoste şi credinţă, s-a înălţat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă profundă tristețe pentru familie, şi cei pe care i-a păstorit cu multă dăruire şi pentru toți cei ce l-au cunoscut și prețuit.

Sfinția Sa a fost un adevărat păstor şi îndrumător al turmei către  Hristos, plin de rîvnă, har, nevoinţă duhovnicească, iubire de Dumnezeu, și de aproapele. Prin trecerea la cele veșnice a Sfinţiei Sale, am pierdut un vrednic confrate slujitor și un înțelept păstor al creștinilor dreptmăritori.

Deşi clipa despărţirii este nespus de grea, îi îndemnăm pe toţi cei care l-au cunoscut şi l-au preţuit pe nou-adormitul rob al lui Dumnezeu, Protoiereul Eliodor, să se îmbărbăteze şi să se mângâie cu rugăciunea către Mântuitorul Hristos şi cu nădejdea Învieri.

Exprimându-ne sincerele condoleanţe, suntem alături de îndurerata familie, rudele, apropiaţii şi creştinii pe care i-a păstorit Părintele Eliodor şi ne rugăm lui Dumnezeu să-l odihnească alături de cei drepţi. Veşnică lui pomenire!

 

Cu arhiereşti binecuvântări și condoleanțe,

+ PETRU,

Episcop de Ungheni şi Nisporeni