Mesaj de felicitare Egumenei Parascheva (CAZACU),din partea copiilor de la Orfelinatul Preafericitul Iosif din mun. Chișinău

Scumpei și mult iubitei noastre mame,Egumeniei Parascheva!

Bunul Dumnezeu a hărăzit ca într-un sfârșit de iarnă să se nască o fiintă cu suflet mare,blândă și înteleaptă, in inima căreia au găsit mângâiere si alinare cei peste 60 de copii orfani , care se bucură de căldura și dragostea ei zi de zi.

Ne considerăm niște copii fericiți , binecuvântați de Dumnezeu pentru faptul că vă avem alături de noi cu sfaturile intelepte , dar și cu zimbetul frumos și cald , care ne umple viata de lumină și ne face să uităm acele clipe triste ale vietii.

Veghind zi de zi la educarea noastră , vă straduiți să semănați in sufletele noastre calitățile nobile dar și valorile creștinești.

Vă iubim și vă prețuim pentru faptul că sunteți pentru noi un  exemplu viu de credință , nădejde , dragoste și răbdare.

Pentru aceasta , scumpă Măicuță  , azi iți mulțumim  din suflet pentru grijile nesfârșite , nopțile nedormite și pentru sănătatea ce cu noi ți-ai irosit-o.

Maica Domnului să vă vegheze pașii și cerul să picure noian de binecuvântări , să ningă-n calea vieții cu albe flori de măr , să plouă cu lumină și-n suflet pacea să dăinuie , nopți liniștite  , dimineți senine și-o desagă de răbdare.

Ne închinăm cu dragoste și pietate în fața Sfinției Voastre , vă sărutăm mâinile trudite care ne ocrotesc , ne binecuvintează și ne rugăm pentru sănătatea , tăria credinței și desăvârșirea duhovnicească a Preacuvioșiei Voastre.

                                                     Întru mulți și binecuvântați ani !

Cu distins respect , ai dumneavoastră dragi copii.