Mărturii ale unui fost mason despre ce urmăresc să facă masoneria mondială cu întreaga omenire

Un mason ce facea parte din grupul Bilderberg a vrut să-şi despovăreze sufletul şi s-a destăinuit unui pastor american în ultimele sale clipe de viaţă. El i-a spus acestuia câteva din evenimentele pe care întreaga planeta le va înfrunta. Înainte ca planeta să fie condusă de gruparea satanică intitulată „Noua Ordine Mondială” vom fi conduşi de către chinezi. Însă rasa galbenă nu este decât o marionetă în mâinile Iluminaţilor care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.

Vom relata doar cateva puncte din cele pe care masonul anonim a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

Desele conflictele militare vor genera izbucnirea celui de-al treilea război mondial. În aceaste lupte vor intra  mai multe tări ale globului şi acestă conflagraţie mondială va face milioane de victime. Dolarul american va ajunge la pământ, dar şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminaţii” şi Francmasoneria mondiala vor introduce o nouă monedă unică globală.

În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici. China va fi unealtă docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul tărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, din cauza sărăciei în care ne vom afla. Asiguraţi-vă încă de pe acum ca locuinţa voastră, este achitat integral, căci în curând milioane de oameni din întreaga lume îşi vor pierde casele.

Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat că, la ora actuală SUA se află la mila Chinei!

Elitele aşa-zişilor „iluminaţi” alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanseze o criza de mari proporţii în Orientul Mijlociu.

Iluminaţii au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona Noua Ordine Mondială. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul animalic, lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp. Pentru aceasta, „iluminaţii” au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni şi să-i facă să nu-i mai intereseze adevărata iubirea, ci să caute printr-o relaţie doar sexul.

Cei care s-au autointitulat „iluminaţii” fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică în lume (One World Religion) şi pentru aceasta creeaza organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră de către aceste organizaţii satanice masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford.

Sursa: Gânduri din Ierusalim