Forumul Economic Mondial sugerează ca tuturor copiilor să le fie implantate microcipuri

Forumul Economic Mondial sugerează că există motive „solide, raționale” pentru a microcipa copiii. Oricât de înfricoșătoare ar părea implanturile cu cipuri, acestea fac parte dintr-o evoluție naturală pe care au suferit-o cândva dispozitivele inteligente purtabile.

Elitele globale trebuie să stabilească un monopol de putere asupra acestei tehnologii, pentru a o reglementa „etic”.

Tehnologia de augmentare va fi de ajutor în toate etapele vieții: copiii într-un mediu de învățare, profesioniștii la locul de muncă și vârstnicii ambițioși. Există multe posibilități”, scrie Philips.

„Ar trebui să implantați un cip de urmărire în copilul dumneavoastră?”, se întreabă omul de știință, adăugând: „Există motive solide și raționale pentru a face acest lucru, cum ar fi siguranța.”

Șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a scris în cartea sa The Great Reset (Marea Resetare) că cea de-a patra revoluție industrială va „duce la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”, despre care acesta precizează că este vorba de microcipuri implantabile care îți pot citi gândurile.

În timpul reuniunii elitei globaliste de la Davos din acest an, directorul general de la Pfizer, Albert Bourla, i-a explicat lui Klaus Schwab cum în curând vor exista „pilule ingerabile” – o pastilă care va conține un mic microcip care va trimite un semnal    wireless autorităților relevante, atunci când medicamentul a fost ingerat.

„Nu cu mult timp în urmă, cei care speculau asupra unui viitor în care acest lucru se va întâmpla ar fi fost respinși ca fiind adepții teoriei conspirației, dar acum cea mai vocală piață de desfacere a elitelor mondiale prezice că implanturile cu cipuri vor deveni în cele din urmă doar o marfă”, a scris Didi Rankovici.

Iuliana Curecheru