Agenda LGBT-iștilor, arătată de un fost homosexual

Reporterul: George, spune-ne. De ce are loc acest atac violent al comunității LGBTQ asupra culturii noastre în prezent?

George Carneal, (crescut într-o familie a a unui predicator baptist din Sud, care a petrecut 25 de ani într-o comunitate gay): Cred că vom ajunge și mai rău. Am știut că atunci când vor deschide „ușile barajului” nu se va ajunge niciodată să se zică: „destul”. Până când nu ne vom uita la aceasta din perspectiva planului urmărit, care înseamnă reducerea la tăcere a creștinilor și a opoziției la acest plan, a tot ceea ce militează pentru familie, pentru creștinism, pentru viață, sau pentru America. Acest plan va ține până când aceștia vor reduce la tăcere pe toată lumea.

Reporterul: Există un efort crescut peste tot în SUA ca să se adopte o legislație care să interzică consilierea în vederea ieșirii homosexualilor și lesbienelor din acest stil de viață. Din perspectiva ta, crezi că avem nevoie de legi care să interzică terapia de conversie?

George: Absolut, nu. Cei care promovează legile spun ca terapia de conversie rănește persoanele LGBTQ. Dar nu este așa. Am lucrat atât cu terapeuți creștini cât și necreștini și toți au fost respectuoși cu mine, cu problemele mele, cu credința mea. De-a lungul multor ani de terapie niciunul dintre ei nu m-a rănit în vreun fel, și am avut de-a face cu mulți terapeuți. Ce trebuie să înțeleagă acești legiuitori este ca există persoane LGBTQ care nu-și doresc aceste porniri homosexuale și au nevoie de ajutor; doresc vindecare completă și a-și împlini dorința de a avea o familie si copii Și este dreptul lor de a beneficia de orice terapie posibilă și a se vindeca. Atât activiștii LGBTQ cât și guvernul nu au nici drept să impună sau să dicteze că aceste persoane să se împace cu ideea că sunt ceea ce sunt.

Reporterul: Sunt convins că sunt multe persoane ca în situația ta, George, care au privit pe creștini ca dușmani intoleranți, cum crezi că bisericile creștine ar trebui să discute cu acei membrii care se declară homosexuali.

George: Eu unul, cu adevărat am urât pe creștini și am avut o părere negativă despre ei. Am fost cu adevărat rănit de unii dintre ei pentru poveștile cum că Dumnezeu a creat SIDA pentru a omorî homosexualii; sau că Dumnezeu a distrus Sodoma si Gomora pentru a scăpa lumea de aceștia și multe alte lucruri deformate. De asemenea, susținând că toți aceștia vor ajunge in iad; mi-au năruit orice speranță a vieții mele că Dumnezeu îmi este cu adevărat un aliat.

Și a fost cu adevărat Dumnezeu care m-a adus înapoi in Biserică, prin oameni care au avut cu adevărat pe Hristos în inima lor, care mi-a permis să-mi găsesc locul meu de siguranță și petrecând timpul cu ei. Nu am fost în vreun fel atacat, intimidat sau tratat greșit. Am trăit acolo convins că mă aflu sub influența Duhului Sfânt a predicatorilor care au avut curajul să spună adevărul despre Dumnezeu – Cuvântul; iar prin intermediul creștinilor din familia mea, care au fost iubitori cu mine, au stau mult de vorbă cu mine și au vărsat multă dragoste peste mine, am aflat multe care mi-au dat de gândit iar Dumnezeu a început să-mi clarifice minciunile activiștilor LGBTQ, incluzând ideologii liberali care promovează conceptul că a fi homosexual este bine. După ce a trebuit să fac față atâtor minciuni am reușit cu ajutorul lui Dumnezeu să scap de ele, să-mi recapăt puterea și să ies din acel mod de viață.

Reporterul: De curând, Biserica Episcopaliană a hirotonit pentru prima dată o femeie lesbiană în calitate de episcop: Bonnie Perry. Crezi ca persoanele homosexuale ar putea deține poziții de conducere bisericii?

George: Absolut deloc. Sunt aceste poziții pentru persoanele heterosexuale, or care trăiesc cu cineva înafara căsătoriei sau sunt necăsătoriți? Nu. Există un mod în care noi trebuie să ne petrecem viața și care ne-a fost dat de Dumnezeu prin cuvântul Său, și numai dacă îndeplinim anumite standarde, iar asta nu înseamnă că cineva este perfect, dar trebui să încercăm a face totul pentru a trai o viață cât mai curată pentru că astfel influențăm și pe alții. Și să nu uităm că suntem imaginea lui Dumnezeu. Deci nu, n-ar trebui permis.

Reporterul: În final, George, cum crezi că ar trebui creștinii să răspundă la aceste influențe LGBTQ pe care acum le vedem in filme, politică, cultură? Care este sfatul tău? Ce sfat ai putea să dai oamenilor?

George: Sfatul meu este acesta: știu că Hollywood-ul se află în mare dragoste cu asta și vinde o versiune igienizantă a homosexualității, dar până nu te așezi și asculți mărturiile fiecărui homosexual, lesbiene, sau transexual care au evadat din acel mod de viață, să asculți istoriile de groază prin care au trecut, despre fața reală a acelei vieți pe care am descris-o în cartea mea, carte care nu este interzisă și pe care nu am pus glazură de zahăr. Viața este atât de diferită de ceea ce Hollyood-ul sau presa prezintă. Când un creștin spune aceasta el crede că o face din dragoste pentru celălalt. În fapt, nu numai că îl rănești pe cel în cauză dar și îl împingi într-un mod de viață unde nu va găsi nici o pace, fericire sau mulțumire. Îi împingi către și mai multă revoltă împotriva lui Dumnezeu. Pentru că am cunoscut victime ale acelui mod de viață.

De aceea, avertizez pe creștini să înceteze să mai facă asemenea afirmații. Spuneți Adevărul acestor homosexuali și împărtășiți-le dragostea voastră. La sfârșitul cărții mele ce se numește: „De la Queer la Hristos – Călătoria mea către Lumină”, am scris toate acele afirmații pe care activiștii LGBTQ și ideologii creștini liberali le folosesc și pe care le demasc cu citate din Biblie. Deci dacă aveți persoane homosexuale care nu vor să asculte altfel, încercați să puneți în practică sfaturile mele. Iar când vin la voi și vă spun că este normal ce fac, le puteți oferi citate din Sfânta Scriptură pentru că ei nu-și vor face timp să studieze căile lui Dumnezeu și să găsească adevărul pentru ei înșiși.

Sursa: https://www.chilieathonita.ro/2022/06/24/un-fost-homosexual-arata-agenda-lgbtq-ascunderea-ororilor/?fbclid=IwAR3Iv3fFjfqKrKb5ztktOPpCdi6adPY7FG6QNh_bNJ3NDSktyBVxXkRmgMc