E timpul să ne trezim, cât încă nu e prea târziu sau de ce trebuie să ne împotrivim vaccinării obligatorii (cu cip)

În vremurile de restrişte şi grele încercări, menirea bisericii, prin slujitorii ei, mai cu seamă prin ierarhi şi Sfinte Sinoade, este să îmbărbăteze pe creştini prin cuvânt, să sfătuiască duhovniceşte, dar totodată să vorbească convingător despre primejdiile care ar putea să se abată asupra creştinilor, în particular, şi asupra întregii omeniri, în general. Or, situaţia şi evenimentele globale din ultima vreme nu ne permite să fim pasivi în faţa tăvălugului care vine simţitor asupra bisericii şi asupra omenirii.

Un analist sociolog spunea pe bună dreptate: „Orice lucru rău, dacă îl depistezi de la început, când încă nu s-a răspândit pe scară largă, este mai uşor să-l anihilezi, decât dacă acel lucru este răspândit şi mai ales implementat”. De aceea, personal iau de fiecare dată atitudine în faţa măsurilor anticreştine şi antisociale care se abat asupra noastră. Or, astăzi, când planul globaliştilor este în plină desfăşurare, ca să-şi atingă scopul, de a înrobi popoarelor lumii şi a pregăti venirea lui Antihrist, nu putem şi nu trebuie să fim fără atitudine creştină şi civică în faţa acestei accelerări de distrugere a omenirii.

Aşadar posibil, toată povestea cu pandemia COVID-19 nu e decât o manevră menită să ne sustragă atenţia şi să pregătească întreaga populaţie a globului pentru cipizarea prin vaccinarea forţată. Se vehiculează că această nouă generaţie de vaccinuri care se impune ca o formă de apărare împotriva virusului COVID-19, conţin nano-elemente, care sunt devastatoare pentru sănătatea omului. Iar cu ajutorul tehnologiilor 5G, care se extind la ora actuală pe întreaga suprafaţă a pământului, populaţia care va fi cipizată prin vaccinul obligatoriu va putea fi teleghidată de către cohorta satanistă. Mai pe scurt şi pe înţelesul tuturor, vom fi manipulaţi de la distanţă ca nişte roboţi, ni se vor induce stări, atitudini şi reacţii contrar voinţei noastre. Adică, dacă eu mă pornesc dimineaţă la biserică sau merg să ajut un bătrân sau un bolnav, prin acel cip voi fi teleghidat să merg în altă parte, la bar, să merg să fac un rău cuiva, etc, etc și de aici se înțelege că ne pierdem LIBERTATEA,  care este principiul de bază după care se conduce umanitatea.

De aceea trebuie să ne împotrivim pe cât posibil, prin acţiuni civice, prin cuvântări, dar mai ales prin rugăciune şi viaţă curată, ca acest plan diabolic să nu reuşească, că dacă va reuşi, omul va înceta să mai fie o fiinţă normală. El va deveni un biorobot, o creatură de laborator, închisă într-un lagăr de concentrare digital, extins la scara întregii lumi. Un GULAG tehnologizat, o puşcărie din care nu vei mai avea încotro să evadezi, deoarece întreaga suprafaţă a pământului, toţi oamenii care vor fi cipizaţi, vor fi supravegheaţi.

Ştim deja că într-o serie de ţări au început vaccinarea cu cip în masă, chiar dacă acest lucru la moment este din voință liberă, totuși în timp va fi pus ca o normă obligatorie prin lege de stat. Iar ca să fie implimentată această lege, vor fi folosite forţele de ordine, care devin, încetul cu încetul, adevărate instrumente de sugrumare a libertăţii. Iar acest lucru l-am obervat în aceste zile cum legile şi recomandările statului sunt uşor implimentate cu ajutorul forţelor de ordine.

Cu regret observăm că în multe localităţi din Moldova, ca şi în România, dar şi alte state, poliţiştii sunt din ce în ce mai agresivi, amendând pe preoţi, femei, studenţi, bătrâni. Or, prin acest precedent, oculta mondială au observat că toate se pot implimenta uşor cu ajutorul forţelor de ordine asigurându-se că toți #StauAcasă, iar cei care nu se supun ordinilor ce limitează libertatea (circulației, religioasă, etc.) sub propria răspundere, vor fi sancționați după noile ordine statale sau mondiale care pot apărea. Cu toate că în toate ţările lumii oamenii sunt revoltaţi de carantina impusă, de interdicţia de a părăsi propria locuinţă şi de amenzile astronomice, dar nu se pot împotrivi legii. Dar mult mai greu pentru omenire şi mai uşor pentru globalişti, va fi când oamenii vor fi cipizaţi prin vaccin.

Şi cum stau acum forţele de ordine la poarta bisericilor, aşa vor fi şi atunci diferiţi agenţi care cu anumite aparate vor controla să vadă dacă ai cip sau nu. Şi dacă nu-l vei avea, nu vei putea intra în biserică, la magazin. Adică accesul îţi va fi limitat practic, de la toate instituţiile.

Şi dacă pe vremea regimurilor dictatoriale din secolul XX, nazist sau comunist, existau ţări care nu se aflau sub controlul acestora, de această dată regimul totalitar hipermodernizat se extinde la scara întregului glob. Iar împotrivirea ca să nu devii controlat va devine imposibilă din două motive: 1. Pretextul suprimării drepturilor şi libertăţilor noastre nu mai este unul politic sau ideologic, ca pe vremuri, ci medical, deci perfect onorabil. 2. Nu vor mai exista ţări sau instanţe internaţionale care să critice abuzurile unui regim totalitar. Conducerea absolutei majorităţi a statelor e deţinută de către nişte marionete ale globaliştilor, iar organizaţii precum ONU, UE sau OMS s-a văzut că sunt controlate de către aceiaşi globalişti.

 Avem multe prorocii ale Sfinţilor Părinţi despre cipizarea şi controlul omenirii prin intermediul tehnologiei avansate. Despre aceste adevăruri înfricoşătoare ne vorbeşte cartea Apocalipsa, scrisă de sf. Apostol Ioan Teologul. Dar în acelaş duh prorocesc, despre vaccinuri şi cip au scris şi Cuviosul Lavrentie de la Cernigov, Cuviosul Paisie Aghioritul, dar şi alţi sfinţi, cât şi o pleiadă de duhovnici cunoscuţi, cu viaţă îmbunătăţită cum ar fi părintele Efrem Filotheutul, părintele Iustin Pîrvu şi alţii. Iar părintele Partenie, stareţul Mănăstirii Sfântul Pavel de la Muntele Atos spunea chiar zilele acestea: „Dragi creştini, să fim atenţi, că prin aceste vaccinuri se pregăteşte pecetluirea oamenilor, de care vorbeşte şi Apocalipsa şi Sfinţii Părinţi. Dar noi credincioşii avem asupra noastră „Pecetea Darului Sfântului Duh”, iar o altă pecete nu trebuie să primim”.

Dragi  creştini, e timpul să ne trezim, cât încă nu e prea târziu! E timpul să înţelegem ce vor să facă cu noi aceşti criminali şi antihrişti! E timpul să avem o apreciere corectă a catastrofei planetare în care suntem împinși!

Respectăm legile statului fiindcă ele sunt cele care ne păstrează integritatea și libertatea, dar suntem contra: vaccinurilor obligatorii de orice gen și instalarea antenelor 5G pe teritoriul Republicii Moldova.

Această temă nu este epuizată și noi vom veni cu alte aspecte ale acestei abordări pe viitor fiindcă e timpul să ne trezim, cât încă nu e prea târziu de a ne împotrivim vaccinării obligatorii (cu cip).

Preasfințitul PETRU,

Episcop de Ungheni și Nisporeni