Anunț! Cea de-a XII-a ediție a Festivalului „Mîinele Mamei” se va desfășura în Duminica Mironosițelor în or. Nisporeni

Episcopia de Ungheni și Nisporeni, pe data de 30 aprilie, în Duminica Sfintelor Femei Mironosițe, în orașul Nisporeni, va desfășura, la ora 13, în Piața Primăriei, Festivalul Pascal „Mîinile Mamei” ediția a XII-a. Prin acest frumos Festival, care este sub directa supraveghere şi susţinerea integrală a Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, se promovează obiceiurile și datinile noastre creştine.
De aceea, vă îndemnăm să luați parte la acest Festival, unicul în țara noastră, de o asemenea anvergură și frumusețe, pentru a vă familiariza cu datinele și obiceiurile străbune, pe care și noi sîntem datori să le perpetuăm generațiilor următoare.
La acest Festival vor fi prezenți: Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, oficialități şi reprezentanţi ai instituţiilor şi administraţiei publice locale ale orașului Nisporeni, dar și alte personalități de vază.
Sunteți așteptați cu drag şi vă rugăm frumos să luați parte la acest Festival, în număr cît mai impunător, ca prin aceasta să demonstrăm dragostea și interesul față de valorile noastre străbune, pe care suntem cu toţii datori de a le promova şi a le valorifica.

Sectorul Eparhial Relații Culturale
al Episcopie de Ungheni și Nisporeni