Mesaj de felicitare al Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni adresat Preasfințitului SILUAN, Episcop de Orhei, cu ocazia zilei de naștere

Preasfințite Stăpâne,

În această binecuvântată, măreață și semnificativă zi pentru Preasfinția Voastră, am deosebitul prilej creștinesc de a Vă adresa cuvinte de felicitare și alese urări de bine cu ocazia zilei de naștere!
Ziua de naștere este un moment potrivit pentru a ne aminti și menționa despre clipele trăite pe acest pământ, despre faptele bune și experiența duhovnicească, adunată pe parcursul anilor. Fiecare an al vieții pământești, e o treaptă a scării ce ne urcă spre împărăția cerurilor și ne dăruiește înțelepciune, răbdare și împliniri.
Bunul Dumnezeu care este izvor nesecat al milei, să Vă dăruiască sănătate spirituală și trupească, pace, ajutor în lucrarea misionară, liturgică, pastorală spre slava Sfintei Biserici Ortodoxe și spre binele poporului binecredincios, înzestrându-Vă cu răbdare, puteri, milă cerească și să Vă dăruiască mulți ani fericiți!

Cu dragoste în Hristos-Domnul,
+ PETRU
EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI