Liturghie după Liturghie misiune printe oamenii săraci

Cu binecuvântarea Preasfintei Treimi și cu ajutorul harului lui Dumnezeu, parohia cu hramul ,,Adormirea Maicii Domnului”, din orașul Nisporeni în această perioadă de urcuș duhovnicesc spre Învierea Domnului, este ancorată în misiune sfântă de ajutorare a celor săraci și nevoiași.
Cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, preotul Petru CIOBANU, parohul comunității parohiale a desfășurat o activitate misionar pastoral în mijlocul tinerilor și a celor săraci.
În toate sâmbetele din postul mare, au fost organizate mese de pomenire la AZILUL DE BĂTRINI și LA SPITALUL RAIONAL, cei internați au primut câte un prânz cald.
Apoi copiii de la Gradinița POVESTEA, au participat la Sfânta Liturghie, au primit iconițe cărți, cruciulițe și iconițe, îndemnații find să să roage Tatălui ceresc și să-I asculte pe părinți.
Uimitoare a fost vizita la a unui grup de credincioși la centru de reabilitare, din satul VARZARESTI, unde șase copiii cu malformații, care nu pot vorbi și nu au intelectul dezvoltat, au primit din partea lor produse alimentare.