Activități cu tinerii ortodocși în parohiile din s.Temeliuți, r. Călărași și s. Ciuciuleni, r. Hîncești

Sectorul Eparhial Activitate Pastorală Pentru Tineret a Episcopiei de Ungheni și Nisporeni a desfășurat în cadrul Zilei Tineretului Ortodox mai multe activități cu și pentru tineri.

Adolescența din totdeauna a fost o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de dificilă, deoarece anume aici în această perioadă putem cădea pradă diferitelor ispite. În ajutorul tinerilor, din această perioadă a adolescenților, abordând o tematica destul de actuală, preotul Valeriu BADAN, paroh al satului Temeleuți, r. Călărași, a întrunit într-o adunare de suflet tineri din gimnaziu localității. Tema discuției ,,Provocările tinerilor din ziua de azi,, a fost un subiect care a încins o comunicare frumoasă, enumerând consecințele care pot avea în urma căderii în ispita internetului, alcoolului, drogurilor și desfrâului…

Iar în localitatea Ciuciuleni, Hîncești, diaconul Ioan PÎRĂU, membru a Sectorului Eparhial Activitate Pastorală Pentru Tineret, s-a întrunit cu un grup de tineri la biserica din sat și au abordat mai multe gânduri care frământă pe tinerii de astăzi, printre care au discutat și despre importanța Postului Mare, a rugăciunii și a milosteniei în viața tânărului.

Pentru o mai bună documentare în privința desfășurării activității date, accesați acest link:

https://tinarulortodox.blogspot.com/2021/02/tinerii-din-ciuciuleni-hincesti-in