Colegiul Naţional al Poliţiei de Frontieră cu noi absolvenţi

În ziua de sîmbătă, 30 iunie 2018, începând cu ora 9:00 în platoul Colegiului Național al Poliției de Frontieră din mun. Unghnei, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor de studii medii de specialitate absolvenților instituției sus numite, promoția a X-a 2018. Evenimentul s-a desfășurat în prezența Șefului adjunct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Valentin FIODOROV. directorului Colegiului Național al Poliției de Frontieră, Dn Veaceaslav BABALICI, cadrului didactic al Colegiului și nu în ultimul rând părinții, rudele și prietenii absolvenților, care le-au fost alături.

Tinerii polițiști de frontieră, 77 de băieți și 16 de fete, cu mândrie și-au luat diplomele de absolvire și cu încredere au rostit cuvintele sacre ”Servesc Republica Moldova”, iar fețe bisericești au oficiat o slujbă de binecuvântare pentru ca activitatea acestora să fie cu izbândă și cu rezultate frumoase.

La festivitate au fost prezenți cu binecuvântarea Preafințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Clericul Catedralei, Protoiereul Nicolae BOIAN și Protodiaconul Victor ROTARI, Președintele Sectorului Eparhial Activitate Pastorală în Ministerul Apărării.

Acest moment a fost marcat pentru cei 93 absolvenți promoţia X-a prin însemnătatea sa, elevii devenind polițiști de frontieră cu abilități în domeniu prin efortul depus pe parcursul studiilor.