Preasfințitul PETRU. Episcop de Ungheni și Nisporeni a vizitat Parohia „Acoperămîntul Maicii Domnului” din satul Stolniceni, raionul Hîncești

Vineri, 22 iunie 2018, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, după vizitarea mănăstirii Hîncu și a bisericii din satul Dahnovici, raionul Hîncești, și-a continuat activitatea arhipăstorească vizitând alte biserici din protopopiatul Hîncești, pentru a lua cunoștință despre mersul lucrărilor de reparație.

A doua biserică vizitată de către Preasfinția Sa a fost biserica “Acoperămîntul Maicii Domnului” din satul Stolniceni, raionul Hîncești. Aici Ierarhul a fost întîmpinat de părintele paroh, Preotul Alexandru NOROŞAN, împreună cu doamna preoteasă care au raportat Stăpînului despre mersul lucrărilor de reparație a locașului de cult.

Aici la fel cu binecuvîntarea Chiriarhului se efectuiază lucrări de reparație: din cauză că în trecut a fost reparat acoperișul bisericii fără a se schimba bărnele și căpriorii din lemn în biserică mai curgea apă cînd ploua acum la îndemnul Ierarhului se lucrează la schimbarea completă a acoperișului bisericii și a cupolelor, renovarea sistemei de încălzire a bisericii și alte lucrări.

La final Stăpînul i-a urat părintelui paroh mult ajutor de la Domnul în lucrările deloc ușoare pe care le efectuiază.