VIDEO și FOTO Produse alimentare pentru masa pascală oferite de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU pentru 50 de familii nevoiașe

Vineri, 22 aprilie, 2022, după Drumul Crucii și oficierea Slujbei Vecerniei, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit un generos act de caritate pentru 50 de familie în scuarul Catedralei Episcopale din Ungheni.

Acest act a contat oferirea unor produse alimentare, (cozonac, pască, ulei, ouă, salam, conserve, legume, fructe, ceriale, ș. a.) pentru masa de sărbătoare la Învierea Domnului.

Beneficiarii acestui act de binefacere au fost îngrijitorii de la spațiile verzi (măturătorii de stradă) din Mun. Ungheni, dar și unele familii aflate în dificultate materială.

Prin aceste produse alimentare Ierarhul a vrut să fie aproape de acești oameni, care uneori par a fi marginalizați de foarte mulți trecători. Or, Înaltpreasfinția Sa de foarte multe ori îi apreciază, încurajându-i și ajutându-i după putere.

Totodată au fost împărțite și diferite articole vestimentare, atât pentru copii, cât și pentru maturi.

La final Ierarhul i-a felicitat pe toți beneficiarii au cu Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, de care ne apropiem, dorindu-le pace, sănătate și liniște în suflet și familia tuturor.

La rândul lor, beneficiarii au mulțumit sufletește Înaltpreasfinției Sale pentru aceste generoase produse alimentare și articole vestimentare, dar și pentru părinteștile cuvinte adresate, fapt pentru care îi rămân profund recunoscător.

După aceasta, produse repartizate pentru masa pascală, au fost împărțite din partea Înaltpreasfinției Sale și unor familii, pe la casele lor, care nu au avut posibilitate din diferite motive să fie prezente la Catedrala Episcopală.

Produse alimentare pentru 50 de familii nevoiașe oferite de ÎPS Arhiepiscop PETRU 22.04.2022 – YouTube