Ultima zi de pelerinaj în Țara Sfântă, a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU dimpreună cu grupul de pelerini

Duminică, 11 iunie 2023Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, în cea de-a șaptea zi din pelerinaj, fiind și ultima de altfel, dimpreună cu grupul aflați în Țara Sfântă, au vizitat alte locuri sfinte din programul pelerinajului.

Astfel, s-au închinat cu multă evlavie și bucurie sufletească la Mormântul Maicii Domnului, Grădina Ghetismani, Mănăstirea Sfintei Maria Magdalena, Biserica Adormirea Maicii Domnului, și altele locuri de sfințenie.

La toate locurile vizitate, s-au citi pericopele evanghelice, care fac mărturie despre acestea. De asemenea, la toate locurile de sfințenie, Înaltpreasfinția Sa, dimpreună cu întregul grup de pelerini, s-au rugat pentru pacea și sănătatea, dar și mântuirea sufletească a cinului preoțesc și monahal, dar și pentru toți dreptmăritorii creștini, din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, cât și din întreaga noastră țară.

Totodată Ierarhul pomenea în mod particular, rugându-se pentru toți cei ce au dorit să fie pomeniți de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, în Țara Sfântă.