Slujba Privegherii în cinstea Cuvioasei Parascheva ocrotitoarea Mănăstirii Hîncu

În seara zilei de vineri, 26 octombrie 2018Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a oficiat Slujba Privegherii în cinstea Cuvioasei Parascheva la mănăstirea Hîncu care îşi sărbătoreşte hramul.

Slujba a avut loc la primul nivel al Catedralei „Sf. Ap. Petru şi Pavel” cu Hramul „Sf. M. Mc. Pantelimon” din complexul mănăstirii. În cadrul slujbei de Priveghere Ierarhul înconjurat de un sobor ales de preoţi şi diaconi a săvîrşit Polieleul împreună cu mărimurile praznicului care au fost cîntate praznical de soborul slujitorilor.

Tot în cadrul Privegherii, Preasfinţia Sa, a fost felicitat călduros de către Duhovnicul Mănăstirii, Arhimandritul PAVEL (Tabacari) împreună cu slujitorii mănăstirii și de către mai mulți mai mulţi preoţi, care au venit la acestă mare sărbătoare pentru a fi alături de Ierarhul nostru la cei 51 ani de viaţă.

Tot în cadrul prevegherii soborul slujitrotilor mănăstirii cît și alți oaspeți au adresat frumoase cuvinte de felicitare Stareței sfintei Mănăstiri, Egumena PARASCHEVA (Cazacu) cu ocazia prăznuirii ocrotitorului ceresc și împlinirea a 25 ani la cîrma stăreții.