Ședință de lucru la Centru Eparhial din Municipiul Ungheni

Marți, 21 decembrie, 2021, în a doua parte a zilei, la Centrul Eparhial din Municipiul Ungheni, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a avut o Ședință de lucru cu Protopopii Circumscripțiilor din Eparhie – Ungheni, Nisporeni, Hîncești și Călărași – și Președinții și vicepreședinții Sectoarelor Eparhiale.

Respectiva întâlnire a constat în prezentarea și discutarea programului de lucru pentru anul viitor, 2022, intitulat în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, „Ocrotirea familiei creștine și lupta împotriva avortului”

În deschiderea ședinței, Înaltpreasfinția Sa a ținut un cuvânt de binecuvântare, după care a vorbit despre unele aspecte ce țin de viața și activitatea arhipăstorească a Episcopiei de Ungheni și Nisporeni pentru anul viitor.

Apoi Ierarhul a prezentat schița proiectului privind activitatea de pe 4 septembrie 2022, ce va conta într-o amplă întâlnire cu tinerii.

După aceasta, Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial, moderând ședința de lucru, a oferit cuvânt Protopopilor și Președinților Sectoarelor Eparhiale, pentru a prezenta fiecare în parte programul și proiectele de activitate pentru anul viitor, privind desfășurarea unor măsuri educaționale, misionare, pastorale, culturale și sociale, având la bază tema anului în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, „Ocrotirea familiei creștine și lupta împotriva avortului”.

La sfârșitul prezentărilor, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, dimpreună cu Protopopii și Președinții Sectoarelor Eparhiale au discutat constructiv pe marginea proiectelor ce vor fi înfăptuite în anul viitor, 2022.

La final, Ierarhul a îndemnat pe toți cei prezenți să întreprindă acțiunile necesare în privința bunei desfășurări a tuturor activităților discutate în cadrul ședinței de lucru.