Ședință de lucru la Centru Eparhial, cu Protopopii Circumscripțiilor din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Miercuri, 24 august, 2022, la Centrul Eparhial din Municipiul Ungheni, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a avut loc Ședința de lucru cu Protopopii Circumscripțiilor din Eparhie – Ungheni, Nisporeni, Hîncești și Călărași.

Respectiva întâlnire a constat în discutarea programului de lucru pentru Întâlnirea cu Tinerii Ortodocși din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, cu genericul „Ocrotirea familiei creștine și lupta împotriva avortului”.

În deschiderea ședinței, Înaltpreasfinția Sa a ținut un cuvânt de binecuvântare, după care a vorbit despre unele aspecte ce țin de viața și activitatea arhipăstorească a Protopopiatelor din cuprinsul Eparhie.

După aceasta, Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial și responsabil de activitățile dedicate tinerilor în cuprinsul Eparhiei, a prezentat programul respectivei activități.

Apoi, Prot. Vadim COROSTINSCHI, moderând ședința de lucru, a oferit cuvânt Protopopilor, pentru a prezenta fiecare în parte listele participanților.

La final, Ierarhul a îndemnat pe părinții Protopopi să întreprindă acțiunile necesare în privința bunei desfășurări a Întâlnirii cu Tinerii Ortodocși, ce va avea loc pe 4 septembrie.