Rugăciuni de binecuvântare a lucrărilor ce au fost reluate la construcţia Catedrale ce se înalţă în cinstea Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăţ

Miercuri, 8 iulie 2020, s-au reluat lucrările de construcţie la Catedrala ce se înalţă în cinstea Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăţ.

Cu această ocazie, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, în dimineaţa zilei, a săvârşit un tedeum cu citirea rugăciunilor pentru începerea lucrului, binecuvântând astfel, lucrările de construcţie şi echipa de muncitori.

Pe această cale dorim să reactualizăm anunţul, chemarea şi îndemnul creştinesc, de a contribui fiecare din cei care doriţi şi aveţi posibilitate să contribuiţi la înălţarea frumoasei Catedrale, care este unica în ţara noastră de o asemenea frumuseţă arhitectorală şi cu asemenea hram.

Sprijinindu-ne în mila şi ajutorul lui Dumnezeu şi al Maicii Domnului, nădăjduim totodată şi în generozitatea şi mărinimia oamenilor credincioşi, că vor contribui la edificarea Complexului Catedralei Episcopale.

De aceea, dragi creştini, vă rugăm din tot sufletul să ne ajutaţi, pentru că numai la moment avem nevoie de 43 tone de armătură, dar mai este nevoie de încă foarte multe materiale, după cum veţi observa într-o poză pe care o vom ataşa. Astfel, unindu-ne forţele în spiritul credinţei ortodoxe şi punând „mână de la mână”, cu dragoste, dăruire şi nădejde, vom reuşi să ducem la bun sfârşit această frumoasă iniţiativă, concepută cu mărinimie de Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni.

Aşa să ne ajute Prea Milostivul Dumnezeu.

Rechizitele bancare se anexează:
Instituția Religioasă Episcopia de Ungheni şi Nisporeni
Codul Fiscal: 34214954
Codul IBAN: MD15ML000000002251746224 (lei, dolari, euro)
Codul Băncii: MOLDMD2X346
BC “Moldindconbanc” S.A. filiala Ungheni