Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a vizitat cimitirul din satul natal unde a depus flori în semn de recunoștină părinților și buneilor

În momentele de mari realizări, bucurii și împliniri ale vieții, îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de la El și cerem și pentru viitor îndurarea și mila Lui. De asemenea, pentru toate realizările noastre din această viață, se cuvine să mulțumim și celor datorită cărora s-au făcut posibile aceste realizări, dar mai ales părinților.

Astfel, în a doua jumătate a zilei de marți, 29 octombrie 2019Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, după oficierea Sfintei Liturghii în parohia „Sf. Mc. Dimitrie” din satul Ciutulești, raionul Florești, în ziua cînd a împlinit 52 ani de viață pămîntească, a vizitat cimitirul din satul natal, unde a depus florile primite în dar de ziua de naștere, la mormintele rudelor și apropiaților.

Anume părinții sunt cei cărora le datorăm în mare parte succesele și realizările noastre. Ei sunt cei care nu au dormit nopțile, stând la straja somnului, liniștii și sănătății noastre. Pentru ei se cuvine să ne rugăm și să le mulțumim.