Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a avut o întîlnire cu Înaltpreasfinţitul VICHENTIE, Mitropolit de Taşchent şi Uzbekistan

 In dimineața zilei de Marți, 27 Noiembrie 2018Înaltpreasfințitul VICHENTIE, Mitropolit de Tașkent și Uzbekistan  s-a deplasat la Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni. Aici, Preasfințitul Episcop PETRU, a prezentat înaltului oaspete, Catedrala Episcopală și șantierul de construcție, unde se construieşte Catedrala, în cinstea Icoanei Maicii Domnului de la Hîrbovăț.

Preasfințitul  PETRU a discutat cu Ierarhul oaspete despre mersul lucrărilor care sunt în construcție, Catedrala Episcopală și Centrul Eparhial și despre alte lucrări și activități ce se desfășoară în cuprinsul Episcopiei noastre. Spre finalul întîlnirii Preasfințitul PETRU i-a dăruit o panaghie Inaltpreasfinției Sale.

Inaltpreasfințitul VICHENTIE  este originar din Republica Moldova, din satul Sculeni, raionul Ungheni. De fiecare dată Ierarhul, vine cu dragoste în vizită în Episcopia noastră și la Arhipăstorul ei.