Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni împreună cu Preasfințitul SERAFIM, Episcop de Bobruisk și Bîhov au oficiat Sfînta Liturghie la Mănăstirea Hîncu

Joi, 16 mai 2019, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni împreună cu Preasfințitul SERAFIM, Episcop de Bobruisk și Bîhov (Belorusia) au oficiat Sfînta Liturghie la Mănăstiria „Cuvioasa Parascheva” Hîncu.

Preasfințitul Episcop SERAFIM, aflîndu-se într-o vizită în țara noastră împreună cu un grup de clerici și mireni au vizitat mănăstirea Hîncu.

În dimineața zilei Ierarhii au oficiat Sfînta Liturghie la primul nivel al Catedralei Episcopale „Sf. Ap. Petru și Pavel” la care au participat Stareții și starețele Episcopiei noastre și pelerinii veniți în această zi la mănăstire.

Răspunsurile la strană au fost oferite de Corul de Preotese al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, dirijat de Dna Iozefina VIZITIU.

După încheerea Sfintei Liturghi, Ierarhul nostru a oferit în dar Episcopului oaspete un Engolpion și o Cruce iar slujitorilor din cadrul delegației cîte o Cruce jubiliară.

Preasfințitul SERAFIM, Episcop de Bobruisk și Bîhov a mulțumit Preasfințitului Episcop PETRU și Maicii Starețe, Egumenei PARASCHEVA (Cazacu) pentru posibilitatea de a vizita și a liturghisi în această sfîntă mănăstire.