Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Taina Sfintei Cununii la Mănăstirea ,,Cuvioasa Parascheva” Hîncu

Duminică, 15 octombrie 2017, în a doua jumătate a zilei, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni, a săvîrșit Taina Sfintei Cununii, asupra tinerilor Andrei și Andreia la mănăstirea ,,Cuvioasa Parascheva” Hîncu.

Preasfinția Sa, cu o deosebită căldură a acceptat  de a-i binecuvînta pe acești tineri în drumul vieții, menționînd că pe mire – Andrei,  î-l cunoaște  de mic copil, un tînăr cu dragoste şi frică de Dumnezeu și Sfînta Biserică.

Taina Sfintei Cununii a fost oficiată la primul nivel al Catedralei Sf. Ap. Petru şi Pavel” cu Hramul „Sf. Mare  Mc. Pantelimon din complexul mănăstirii.

La final Preasfinția Sa, ia îndemnat pe tinerii noi cununați: ,, … să fie niște creștini adevărați și mădulare vii ale Bisericii căci nunta este radacina firii omenești, cum o numește dumnezeiescul Apostol Pavel: Dacă rădăcina este sfîntă, sfinte vor fiși ramurile. Iar dacă rădăcina este sălbatică, sălbatice și rele vor fi ramurile ei. ”