Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a liturghisit în Schitul „Icoana Maicii Domnului potolește întristările noastre” din mun. Ungheni

Vineri, 21 februarie 2020, când biserica Ortodoxă face odovania Praznicului Împărătesc al Întâmpinării Domnului, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Schitul în cinstea „Icoanei Maicii Domnului potolește întristările noastre” din municipiul Ungheni.

Anticipat Sfintei Liturghii, după cum este binecuvântat de Ierarh, ca în fiecare zi de vineri, a fost citit acatistul hramului în cinstea Icoanei Maicii Domnului potolește întristările noastre.

Stăpânului i-au coliturghisit un sobor de preoți printre care Secretarul Eparhial, Protoiereul Vadim COROSTINSCHI, iar la strană răspunsurile au fost oferite de Corul de Preotese dirijat de Dna Iozefina VIZITIU. La slujba arhierească de astăzi au luat parte mai mulți închinători ai schitului în frunte cu maica stareță, Egumena ARSENIA (Bordeniuc).

După săvârșirea Canonului Euharistic, Monahul DOSOFTEI a fost Hirotonit în treapta de Ierodiacon pe seama schitului „Icoanei Maicii Domnului potolește întristările noastre” din municipiul Ungheni.