Preasfințitul PETRU a vizita biserica ce o înalță în localitatea de baștină, Lupa Rece, r. Strășeni

Miercuri, 7 aprilie 2021, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, aflându-se în localitatea de baștină, Lupa Recea, r. Strășeni, unde a săvârșit Panihida la mormântul mamei sale TEODOSIA, a ținut să meargă și la biserica „Cuvioasa Parascheva” pe care Preasfinția Sa o înalță cu multă dărnicie.

Aici Ierarhul a luat act de cunoștință a lucrărilor ce se înfăptuiesc la frumosul și minunatul locaș sfânt. Șeful de șantier, dimpreună cu echipa de muncitori, au prezentat Preasfinției Sale etapele de construcție la care s-a ajuns până în prezent. De asemenea i-au vorbit Preasfințitului PETRU și de celelalte lucrări ce au a se înfăptui la acest sfânt lăcaș.

La rândul său, Preasfinția Sa le-a oferit muncitorilor sfaturi și îndemnuri utile în privința lucrărilor ce vor demara în continuare.

Totodată Preasfințitul PETRU a dat asigurări că va susține și sprijini direct, așa cum a făcut-o până în prezent, toate lucrările ce se vor înfăptui și că vor fi procurate materialele necesare, pentru a duce la bun sfârșit, construcția acestui edificiu sfânt.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Foto:  Arhid. VENIAMIN (Seculțan)