Preasfințitul Episcop PETRU a săvârşit Slujba Privegherii în ajunul prăznuirii Hramului Catedralei Episcopale „Sf. Bn. Knz. Alexandru Nevski”

În seara zilei de 11 septembrie 2020, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat în Catedrala Episcopală, slujba privegherii în cinstea Sfântului Binecredincios Mare Kneaz Alexandru Nevski, ocrotitorul acestui Sfânt locaş, dar până nu de mult şi al municipiului Ungheni.

Alături de Preasfinția Sa la slujba privegherii a luat parte Slujitorii Catedralei Episcopale, dar şi alţi preoţi din cuprinsul Eparhiei.

La finalul slujbei, Ierarhul a adresat credincioșilor cu un cuvânt de învățătură, în care a vorbit despre viața Sfântului Mare Kneaz Alexandru Nevski, impactul personalității și activității Sale în dezvoltarea și răspândirea creștinismului, dar și despre viața Sa minunată, demnă de urmat de fiecare dintre noi.

Cântările slujbei privegherii au fost interpretate melodios de Corul Catedralei Episcopale condus de Dna Iozefina VIZITIU-GAJIM.