Preasfințitul Episcop PETRU, a oficiat Panahida pentru adormitul robul lui Dumnezeu, Protoiereul Eliodor ELOI, fost paroh al bisericii „Sf. Ioan Botezătorul” din s. Pîrliţa, r. Ungheni

Joi, 20 decembrie 2018, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a fost invitat în parohia „Sf. Ioan Botezătorul” din satul Pîrlița, raionul Ungheni, de preoteasa Eudochia ELOI și parohul bisericii, Protoiereul Simion CULEAC, cu ocazia împlinirii a un an de la trecerea la cele veșnice a fostului paroh pururea pomenitul Protoiereul Mitrofor Eliodor ELOI.

Aici a fost întîmpinat de doamna preoteasă Eudochia ELOI și părintele paroh după care s-au îndreptat spre mormîntul părintelui Eliodor unde Ierarhul a depus un buchet de flori. A urmat panahida pentru sufletul adormitului Protoiereului Eliodor ELOI, săvîrșită de Preasfinția Sa, împreună cu un sobor ales de preoți printre care Secretarul Eparhial, Protoiereul Vadim COROSTINSCHI și Protopopul circumscripției Ungheni, Protoiereul Bartolomeu TURTUREANU.

La final Stăpînul a ținut un cuvînt de mîngîiere pentru doamna preoteasă, copiii prezenți și pentru toți fii duhovnicești ai părintelui răposat.