Oficierea Tainei Sfintei Cununii asupra tinerilor Lucian și Galina LICIU

Vineri, 18 septembrie 2020, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat la Sfânta Mănăstire „Cuvioasa Parascheva”-Hîncu, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon”, Taina Sfintei Cununii pentru tinerii Lucian și Galina LICIU, care i-au avut ca nași pe Domnii Ioan și Maria PORCESCU.

După oficierea Cununiei, Ierarhul a ținut un cuvânt de învățătură despre importanța acestei taine și necesitatea păstrării credinței și a dragostei față de Dumnezeu și a unului față de altul, pe drumul căsniciei.

De asemenea, Preasfinția Sa le-a vorbit noilor cununați cum trebuie să fie cu adevărat o familie creștină, de care să se poată bucura și Dumnezeu, și societatea.

Menționăm că mireasa, Galina, este o colaboratoare de-a Preasfințitului PETRU, de vreo 20 de ani fiind contabilă la Orfelinatul „Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău. În toți acești ani de prodigioasă activitatea a împlinit cu succes cele rânduite pentru contabilitate, fiind ascultătoare de sfaturile și povețele Preasfințitului PETRU, care este și Directorul Orfelinatul „Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău.