Mesajul de felicitare al Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, adresat Înaltpreasfințitului SAVA, Arhiepiscop de Tiraspol și Dubăsari, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de hirotonie în treapta de Arhiereu

Înaltpreasfințite Stăpâne,

Cu dragoste frățească în Hristos Domnul, Arhiereul cel veșnic, ne adresăm Înaltpreasfinției Voastre cu ocazia împlinirii celor 25 ani de la hirotonia în treapta de Arhiereu. În toţi aceşti ani de slujire arhierească V-aţi dovedit a fi un sârguincios ierarh, continuitor al lucrării apostolice. Aceşti ani Vă sunt bogaţi în activităţi pastoral-liturgice şi social-misionare.

Vă dorim ca mereu să aveţi ajutorul dumnezeiesc în preajmă. Să aveţi tăria şi puterea duhovnicească pentru a putea şi-n continuare să înfăptuiţi măreţe lucrări şi multe slujiri mântuitoare.

Totodată, Vă asigurăm de preţuirea şi dragostea noastră, rugându-L pe Hristos-Domnul, Arhiereul bunătăților viitoare (Evrei 9, 11), să Vă dăruiască mulți și binecuvântați ani, pace, bucurii, sfinte împliniri și tărie duhovnicească în lucrarea Înaltpreasfinției Voastre.

Întru mulți și binecuvântați ani!

 

Cu dragoste în Hristos,

 

+ PETRU,

EPISCOP DE UNGHENI ȘI NISPORENI