Mesajul de felicitare al ÎPS PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, adresat Preasfinţitului SILUAN, Episcop de Orhei și Vicar al Mitropoliei Chişinăului și a Întregii Moldove, cu ocazia sărbătoririi ocrotitorului ceresc

Preasfinția Voastră,

Preasfinţite Siluan,

Ziua de prăznuire a Sfântului Preacuvios Siluan Athonitul, Ocrotitorul spiritual al Preasfinţiei Voastre, îmi oferă creștinescul prilej de a Vă adresa sincere și calde felicitări și urări de bine.

Vă dorim ca Dumnezeu, prin mijlocirea Cuviosului Siluan să Vă dăruiască puteri sufletești și trupești ca, cu aceiași râvnă sfântă, ca și până în prezent, să săvârșiți fapte mântuitoare și lucrări drept slăvitoare.

Cunoscându-Vă a fi un devotat slujitor a lui Hristos, nu ne îndoim de faptul că și-n continuare Vă veți consacra în sfânta slujire cu aceeași dragoste, ca până acum.

Totodată, pe lângă sincerele felicitări, rugăm pe Sfântului Preacuvios Siluan să Vă fie mijlocitor și rugător pururea către Mântuitorul Hristos, ca să Vă dăruiască multă sănătate, ani lungi de viață, pace, bucurii duhovnicești și sfinte împliniri!

Întru mulți și binecuvântaţi ani, Preasfinţite Stăpâne!

Cu frăţească dragoste în Hristos Domnul,

+PETRU

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni