Mesajul de felicitare al ÎPS PETRU, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni, adresat Preacuviosului Arhimandrit PAVEL (TABACARI), duhovnic al Mănăstirii Hîncu, cu prilejul sărbătoririi Sfântului ocrotitor

Preacuvioșia Voastră,

Preacuvioase Părinte Arhimandrit!

Ziua de cinstire a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ne oferă prilejul de a Vă aduce în dar sincere cuvinte de felicitare și urări de bine, cu ocazia cinstirii Sfântului ocrotitor, Sfântul Apostol Pavel, al cărui nume îl purtați din ziua călugăriei.

Cunoaștem că această zi de Sărbătoare are dublă semnificație pentru Sfinția Voastră, întrucât pe lângă cinstirea Sfântului ocrotitor, astăzi celebrați și 24 de ani de hirotonie.

Cu aceste binecuvântate ocazii, Vă dorim ca Bunul Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Apostol Pavel, să Vă dăruiască ajutor spre mântuire, har, pace sufletească, râvnă față de rugăciune și de sfânta slujire, și întărire spirituală de a călăuzi sufletele oamenilor spre Ierusalimul cel Ceresc.

Râvna, credința, dragostea, răbdarea și evlavia Sfântului Apostol Pavel, să fie caracteristici duhovnicești și a Preacuvioșiei Voastre.

Ani binecuvântați de Dumnezeu Vă dorim și mântuire sufletească.

Cu arhierești binecuvântări,

†PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni