Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, adresat Protoiereului Grigore CURAC, parohul bisericii „Acoperemântul Maicii Domnului” din s. Grăseni, r. Ungheni, cu ocazia împlinirii a 40 ani de viață

Preacucernicia Voastră

Preacucernice Părinte Grigore,

Împlinirea celor 40 ani de viață pământească, ne oferă prilejul de a Vă adresa sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia acestei aniversări.

La acest popas aniversar, Vă dorim alese urări de sănătate sufletească și trupească, ajutor sfânt pe drumul mântuirii, credință statornică și dragoste curată către Dumnezeu, „Dătătorul a tot binele”.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru Sfânta Slujire și ajutor în toate activitățile ce le înfăptuiți exemplar în parohia „Acoperemântul Maicii Domnului” din s. Grăseni, r. Ungheni, unde și sunteți paroh, fapt pentru care Vă apreciem.

Anii vieții să Vă fie îmbelşugați cu sfinte bucurii și cu duhovnicești împliniri. De asemenea, Vă mai doresc ca să rămâneți mereu un înflăcărat slujitor al Bisericii lui Hristos, sporind duhovniceşte şi să perseverați în activitatea Sfinției Voastre, pentru a avea mari și frumoase realizări în slujirea preoţească și activitatea misionar-pastorală ce o desfășurați în cuprinsul parohiei Sfinției Voastre.

Bunul Dumnezeu să Vă înzestreze cu multă răbdare, putere și înțelepciune duhovnicească, pentru a fi întăriți spiritual în lucrarea preoțească ce o desfășurați cu multă dragoste și abnegație.

Anii vieții pe care o să Vi-i dăruiască Dumnezeu, să fie trepte din scara ce să Vă ducă la Hristos.

Întru mulţi şi fericiţi ani!

Cu părintească dragoste în Hristos Domnul,

+ PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni