Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, adresat Preacuviosului Arhimandrit PAVEL (TABACARI), duhovnic al Mănăstirii Hîncu, cu prilejul sărbătoririi Sfântului ocrotitor și 25 ani de preoție

Preacuvioșia Voastră,

Preacuvioase Părinte Arhimandrit!

Ziua de cinstire a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ne oferă prilejul de a Vă aduce în dar sincere cuvinte de felicitare și urări de bine, cu ocazia cinstirii Sfântului ocrotitor, Sfântul Apostol Pavel, al cărui nume îl purtați din ziua călugăriei.

Cunoaștem că această zi de Sărbătoare are dublă semnificație pentru Sfinția Voastră, întrucât pe lângă cinstirea Sfântului ocrotitor, astăzi celebrați și 25 de ani de hirotonie.

Cu aceste binecuvântate ocazii, Vă dorim ca Bunul Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Apostol Pavel, să Vă dăruiască ajutor spre mântuire, har, pace sufletească, râvnă față de rugăciune și de sfânta slujire, și întărire spirituală de a călăuzi sufletele oamenilor spre Ierusalimul cel Ceresc.

Râvna, credința, dragostea, răbdarea și evlavia Sfântului Apostol Pavel, să fie caracteristici duhovnicești și a Preacuvioșiei Voastre.

Totodată dorim să Vă aducem și cuvinte de apreciere pentru toată osteneala, slujirea și lucrarea duhovnicească ce o desfășurați cu dragoste și devotament în Sfânta Mănăstire Hîncu.

Ani binecuvântați de Dumnezeu Vă dorim și mântuire sufletească.

Cu arhierești binecuvântări,

†PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni