Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, adresat dnei Natalia COROSTINSCHI, cu împlinirea celor 65 ani de viață

Mult Stimată soră NATALIA, în această zi semnificativă pentru Dvs, când sărbătoriți împlinirea celor 65 ani de viață pământească, vă aducem în dar alese cuvinte de felicitare și urări de bine, dorindu-vă multă sănătate sufletească și trupească, spor și ajutor de la Dumnezeu în lucrarea faptelor bune.

Bunul Dumnezeu să binecuvinteze fiecare clipă a vieții Dvs, îmbelșugând cu daruri cerești anii vieții ce-o să-i mai trăiți.

De asemenea, vă mai dorim ca anii vieții să vă fie trepte din scara care să vă ducă la Hristos.

Ne este cunoscut faptul că pe parcursul vieții ați dat dovadă de credință adevărată, fiind o soție credincioasă, de mamă grijulie, o bunică iubitoare și o adevărată credincioasă. De asemenea nu putem trece sub tăcere și faptul că ați născut, crescut și educat în duhul Credinței Ortodoxe 3 copiii, doi dintre care au luat cale slujirii lui Dumnezeu.

Totodată, la acest popas aniversar dorim să vă aducem și cuvintele noastre de apreciere, pentru că trudiți cu sârguință de câțiva ani la coacerea prescurilor pentru Catedrala Episcopală din mun. Ungheni, fapt pentru care vă suntem recunoscători, rugându-L pe Milostivul Dumnezeu să vă întărească și mai departe să vă îndeletniciți cu această binecuvântată preocupare bisericească, de a coace prescuri.

La mulți, fericiți și binecuvântați ani soră Natalia.

Cu arhierești binecuvântări,
+ PETRU,
Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni