Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, adresat Protoiereului Andrei PROCOPENCO, parohul bisericii „Sf. Ierh. Nicolai”, s. Buțeni, r. Hîncești, cu prilejul împlinirii a 45 ani de viață

Preacucernicia Voastră,

Preacucernice Părinte Andrei,

În această zi deosebită pentru Sfinția Voastră, cu ocazia zilei de naștere, Vă exprim cele mai alese gânduri, însoțite de părintești binecuvântări cu ocazia zilei de naștere.

În ziua aniversării celor 45 de ani de viață, Vă adresăm alese urări de sănătate și belșug duhovnicesc, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitate pastorală și misionară pe care o desfășurați exemplar în parohia încredințată, „Sf. Ierh. Nicolai” din s. Buțeni, r. Hîncești.

Sunteți un preot cucernic și ascultător, un exemplu pentru multe familii creștine, îndeplinind binecuvântările și ascultările încredințate, iar pe lângă toate acestea găsiți timp să dați slavă lui Dumnezeu, atât prin cuvânt roditor, cât și prin fapte exemplare.

Ziua de astăzi să Vă fie plină de recunoştinţă şi lumină faţă de darul vieţii pe care l-aţi primit de la Dăruitorul Ceresc. Anii trăiţi să fie ani ai mântuirii şi ai sfinţirii vieţii, căci timpul în care trăim este unul al mântuirii şi sfinţirii umanităţii.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Arhiereul Cel Veşnic, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru Sfânta Taină a preoţiei şi multă credinţă faţă de Biserică şi credincioşii ei.

Cu părintească dragoste și prețuire,

+ PETRU

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni