Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, adresat Preacuvioasei Egumene ARSENIA (Bordeniuc), Stareța Mănăstirea „Icoana Maicii Domnului – Potolește întristarea mea”, din Mun. Ungheni, cu ocazia împlinirii a 74 ani de viață și 46 ani de viețuire mănăstirească

Preacuvioasă Maică Stareţă,

Egumenă ARSENIA (Bordeniuc),

În această zi aniversară pentru Preacuvioşia Voastră, avem deosebitul prilej de a Vă adresa alese cuvinte de felicitare şi de urări de bine, însoţite de părinteşti binecuvântări, cu ocazia împlinirii celor 74 ani de viaţă pământească și 46 ani de viețuire mănăstirească.

Vă dorim ca Milostivul Dumnezeu să binecuvânteze fiecare clipă a vieţii Preacuvioşiei Voastre, iar anii ce o să vi-i dăruiască, să fie toţi îmbelşugaţi cu sănătate trupească şi sufletească, cu spor duhovnicesc şi binecuvântări cereşti. Pacea sufletească şi bucuria duhovnicească să fie daruri nelipsite din viaţa Preacuvioşiei Voastre.

Ştiindu-Vă a fi o următoare a lui Hristos pe calea monahismului, încă din fragedă tinereţe îndrăgind viața monahală, nevoindu-vă cu râvnă duhovnicească în obștea Sfintei Mănăstiri Japca, Vă dorim ca pe tot parcursul vieţii să-L urmaţi pe Hristos tot cu acelaşi devotament creştin şi dragoste sufletească.

Totodată, la acest frumos popas aniversar, dorim să Vă asigurăm de respectul şi recunoştinţa noastră părintească, pentru străduinţa şi osteneala pe care le depuneţi la înfrumusețarea Mănăstirii Icoana Maicii Domnului Potolește întristarea mea”, de la Curtea Domnească, din cart. Dănuțeni,  Mun. Ungheni, a cărei Stareţă sunteţi.

Ani binecuvântaţi de Mâna proniatoare a lui Dumnezeu Vă dorim, Preacuvioasă Maică Stareţă, ARSENIA.

Cu dragoste părintească şi grijă arhierească,

+ PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni